Jump to content

telekom


nnikka

Preporučene objave

Ja mislim da ne jer nemam nista s njima već jako dugo tako da nisam sigurna

 

Da li je pismo bilo preporučeno?

 

Ja bih napisao odvjetniku dopis preporučeno sa povratnicom u kojem bih spomenuo njihovo pismo kao i svoje čuđenje sadržajem istog!

Napisao bih da NEMAM NIKAKVIH DUGOVANJA prema HT pa ni prema odvjetničkom uredu i da ako već pokušavaju naplatu nepostojećeg duga, pokušaju to potraživanje i dokumentirati eventualnim izlistom knjigovodstvene kartice (ali ne odvjetničkog ureda već originalnog vjerovnika) HT! Tako možete vidjeti za koji "dug" vas terete kao i da li

je u zastari (telekomunikacijski računi zastarijevaju u roku od godinu dana od dana valute računa) a na kartici će ti datumi biti vidljivi! Ukoliko je potraživanje u zastari odvjetničkom uredu možete prilikom kontakta dati do znanja da su ti RAČUNI ODAVNO PLAĆENI a u svakom slučaju su i u ZASTARI pa oni neće ni pokretati ovrhu jer su svjesni da ćete izjaviti prigovor! Ukoliko ipak pokrenu ovrhu (što je malo vjerojatno) izjavite prigovor u roku od osam dana prema uputi o pravnom lijeku! Postoji i mogućnost da je potraživanje utemeljeno i nije u zastari ali to je malo

vjerojatno budući da s vama komuniciraju na ovakav način! Ukoliko ne žele poslati traženu dokumentaciju, jednostavno ignorirajte njihov dopis jer je vjerojatno lov u mutnom i žele da djelomičnom uplatom priznate dug i prekinete zastaru!:hamlet:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija