Jump to content

ovršni prijedlog i rješenje o ovrsi ujedno iz 2008. za tražbine koje ne mogu utvrditi


zdepar

Preporučene objave

Radi se o dva navodno ne plaćena računa iz listopada i studenog 2008. godine Hep- toplani, u ukupnom iznosu od 294,87 kn. Račune sam vjerojatno platio sa zakašnjenjem od možda dva - tri mjeseca, jer sam u to vrijeme bio bez prihoda. Siguran sam da sam platio sve svoje račune, uz masne kamate ,samo , sa zakašnjenjem. Obzirom da , prema zakonu račune čuvam 5 godina, potvrdu o plaćanju istih - nemam!

Dana 21. kolovoza 2015. primio sam Prijedlog za ovrhu i Rješenje o ovrsi ( na jednom dokumentu), s datumom primljeno - 15. 01. 2009. od javnog bilježnika Ante Ilića.

U potpisu dokumenta je odvjetnik Jadranko Črnko, a na koverti stoji: Javni bilježnik Sanda Pandža! Uz navedenu tražbinu s kamatama do isplate (!), a konto naknade javnobilježničkih troškova traži se 475,80 kn s kamatama do isplate(!) (mogli su još čekati)

Što da radim, kome da se obratim, kako da vjerujem njihovom računovodstvu, gdje je taj dokument bio od 9. siječnja 2009., kada je napisan, do 21. kokovoza 2015. kada sam ga dobio. Molim pomoć !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija