Jump to content

Raskid ugovora o radu + ugovor o doskolovanju


Solarich

Preporučene objave

1. U kakvoj su vezi ugovor o radu i ugovor o doskolovanju? Postoji mogucnost raskida ugovora o radu dok traje obveza iz ugovora o doskolovanju?

2. Sto se tice ugovora o doskolovanju; nakon uplate i poziva na tecaj, te vec odslusanih par predavanja, a neposredno prije polaganja 1. ispita, obavijesten sam od strane predavaca da nemam uvjete za polaganje IWT diplome vec samo za IWS, sto je jedan nivo nize. Taj nivo,IWS, polozio sam u prvom roku, unutar 1-ne godine. Sad se komplicira, prekvalifikacija u IWT trajala je do 06.mj 2014.(napomena: i taj nivo sam polozio u prvom roku) jer sam u meduvremenu morao odraditi vecernju 4-ro godisnju skolu. Dakle, u ugovoru o doskolovanju stoji da nakon zavrsetka skolovanja i polozenih ispita preuzimam obvezu da sljedecih 5 godina, od zavrsetka skolovanja i polozenih ispita, necu mijenjati poslodavca ili ako cu mijenjati poslodavca, moram vratiti sve finacijske troskove ulozene u to doskolovanje.

Mislim da sam zbog tudih propusta zakinut, te da umjesto 5 moram odraditi 10 godina. Tecaj/predavanja koja sam odslusao trajala su do proljeca 2011. i smatram da je moja obveza iz ugovora o doskolovanja u potpunosti ispostovana. Jesam li u pravu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija