Jump to content

premještaj iz jednog ministarstva u drugo ministarstvo - hitno


Tatjana Gašparec

Preporučene objave

radim u Ministarstvu pravosuđa, podnijela sam zahtjev za premještaj u Ministarstvo uprave, koje me kontaktiralo i pokrenulo sporazumni zahtjev za premještaj mene Ministarstvu pravosuđa. Taj zahtjev je predan načelnici mojeg sektora na očitovanje, koja je napisala negativno očitovanje i ne odobrava moj premještaj u Ministarstvo uprave. Budući je premještaj sporazum između čelnika tjela, u ovom slučaju dva ministra, zanima me da li je načelnik mjerodavna osoba koja može zabraniti moj premještaj ili o tome odluku donosi isključivo ministar kao čelnik tijela i koju pravnu zaštitu imam, odnosno mogu li se žaliti na negativno očitovanje načelnice? molim vas savjete, hitno je....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 godina kasnije...

Imam isti problem. Doduše, ja ništa ne mogu dokazati. Dakle, kad je netko zainteresiran za "uzeti" me u svoje ministarstvo, onda kontaktiraju moje trenutno ministarstvo, ovi im kažu da me trebaju i da neće odobriti moj premještaj, i ja dobijem pisani odgovor ministarstva u koje sam se javila da eto, ne trebaju nekog mog profila. Iako nije tako. I što sad ja mogu poduzeti? U situaciji sam da ću dobiti otkaz čim dođe još od šefa sin raditi (nije teško nekome smjestiti ako se želi), do onda im trebam, a kad dobijem otkaz, nema ni prmještaja ni posla.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija