Jump to content

odjava u kojem roku, 24h za dobivanje papira???


Pravica

Preporučene objave

Pozdrav,

 

molim pomoć, poslodavac i ja smo napravili sporazumni otkaz, koji je završio 31.05.2014 i dogovorili se da me papiri čekaju u ponedjeljak, 02.06.2014.. Medjutim, naravno papiri nisu gotovi, knjigovodja mi bahato odgovara da to što sam pročitala da novi zakon nalaže da me moraju odjaviti u roku od 24h da to ništa ne vrijedi, da je on poslao e-mailom ( kako se sad to po novom radi, a ne da se ide u mirovinsko ) i da to može potrajati. Ja sad pitam, jer naravno da imam novi posao, na koji sam danas trebala odnjeti papire,i početi raditi,a ne mogu početi raditi u trgovini, jer me zbog ovih ne mogu prijaviti, dok mi ne daju papire. Što napraviti sutra? Novi poslodavac mi je dao rok još sutra, zakon na internetu kaže da me moraju odjaviti u roku od 24h, rekli su mi da mi mogu dati potvrdu da je odjava u toku, da li ja mogu s tim dokumentom otići kod novog poslodavca i da li je to dovoljno da me on ne znam, prijavi ne znam što napraviti, ne želim ni pomisliti da ću zbog papira izgubiti novi posao!

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja od poslodavca nisam dobila odjavu odmah,a išla sam se na biro prijaviti.S biroa su mi rekli da odem u mirovinsko i da tražim elektonički ispis da je radni odnos završio te da im to donesem i da odnesem u zdrastveno.On ako te odjavio i poslao mailom to mora biti evidentirano u HZMOu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija