Jump to content

Pravni lijek nakon pravomoćne presude?


inokica123

Preporučene objave

Redovnog pravnog lijeka vise nema,sto znaci da postoji nesto izvanredno,(ponavljanje postupka,revizija)ali naravno da trebaju biti ispunjeni uvjeti odredjeni u Zakonu o parnicnom postupku.

Pretpostavljam da je upit vezan za temu pod linkom

http://www.legalis.hr/forum/showthread.php/74101-Procjena-od%C5%A1tete-kod-prometne-nesre%C4%87e

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da vezan je za taj slučaj! Sve uvijete imam, osim visine odštete, dosta savjetnika mi je reklo da sumnjaju da bi ponavljanje postupka ili revizija bila prihvaćena, jer mi iznos ne prelazi više od 200 000 kn (bar mislim)! E sad, neki su mi savjetovali nakon što su vidjeli sve dokumente da se žalim Europskom sudu za ljudska prava, pogledala sam uvijete i imam uvjet da bih se žalila osim jednog, a to je da moram iskoristiti sve pravne lijekove unutar svoje države nakon pravomoćne presude, kako nemam uvjete za neke pravne lijekove unutar RH, u svezi toga sam pročitala slijedeće: "...pa je neophodno da se prvo iscrpe sva domaća pravna sredstva, osim ako osoba koja podnosi zahtjev Sudu dokaže da bi i ona bila nedjelotvorna." Da li bi to što nemam uvjet bio dovoljan dokaz?

 

Mislite li da je ova ideja o žalbi ESZLJP suluda ili vrijedi pokušati?? Ovo više nije borba kako bih ja dobila što više novaca, nego borba za pravdu koju mislim da neću dobiti, no uporna sam...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija