Jump to content

Sporazumni prelazak na drugo radno mjesto


bella505

Preporučene objave

Molim pomoć i savjet.

Od poslodavca sam dobila Rješenje o rasporedu na radno mjesto. Nakon mjesec dana poslodavac je odlučio da bi na to radno mjesto postavio drugog djelatnika i od mene traži da potpišem Sporazumni prijelaz na drugo radno mjesto u firmi za koje imam sve uvjete. Koja su moja prava? Moram li potpisati Sporazum i ukoliko ga ne potpišem što se nakon toga događa.

Odluku moram donesti vrlo brzo pa bi molila hitan savjet.

HVALA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako sam dobro razumjela, riječ je o internim rasporedima kojima Vas poslodavac premješta s jednog mjesta rada na drugo. Ako se radi o promjeni radnog mjesta, onda bi Vam trebao ponuditi potpisivanje novog ugovora o radu ili aneksa postojećeg ugovora o radu.

Ne morate ništa potpisivati. u tom slučaju ostajete raditi na radnom mjestu na kojem ste sad.Ako Vas poslodavac i dalje bude namjeravao premjestiti , to će napraviti novim rješenjem protiv kojeg možete podnijeti zahtjev za zaštitu prava u roku od 15 dana od dana primitka istog. U tom zahtjevu ćete izložiti argumente radi kojih smatrate da Vas se ne bi trebalo premještati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija