Jump to content

Zastara na kaznu Zet-a


zetovka

Preporučene objave

Pozdrav svima, imam jedno pitanjce :) švercam se u tramvaju već 100 godina i kako to biva tu i tamo dobijem kaznu, naravno ja sam sve te kazne lijepo trpala u ladicu i uporno izbjegavala svaki kontakt s njima... kako nisam bila zaposlena mislila sam da mi nemogu ništa, ali sada sam se zaposlila pa me strah da mi ne sjednu sve odjednom... situacija je sljedeća imam kaznu od 01.10.2010. koja je postala obavezni prekršajni nalog 21.12.2011., zanima me kada nastupa zastara za takav prekršaj? Unaprijed hvala na pomoći :)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Pozdrav!

Imam slicnu situaciju, presuda je navodno stigla, 10.12.2010., ali ja je nikada nisam dobila, postala je pravomocna 8 dana kasnije, sto bi znacilo da bi 18.12.2013., trebalo otici u zastaru. Medjutim prije 2 dana stigla mi je ovrha. Moje pitanje je, ako ne platim ovrhu do tog datuma, da li nastupa zastara?

Hvala unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Stigli je da će bit pokrenuta ovrha ili je već pokrenuta sjedanjem na račun?

a vec su mi sjeli na racun, ne bi se bunila, ali kondukter mi nije htio priznati kartu jer smo kupili dvije na jedan mobitel i nije mi htio ni dat papiric s kaznom, to je bilo 2009. tako da nemam ni poruke ni naravno taj mobitel vise...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija