Jump to content

prijelaz ceste van obiljezenog pjesackog prijelaza


iwan_12

Preporučene objave

Molim za pomoc!

 

Dobio sam kaznu (obazevni preksjani nalog) u iznosu od 300 kuna jer sam uhvacen pri prelasku ceste van obiljezenog pjesackog prijelaza iako nisam bio udaljen od njega vise od 50m. Zanima me dali postoji sansa da mi se kazna smanji ili oprsoti ako napisem prigovor (zalbu) na kaznu posto dosad nisam bio kaznjavan, student sam nemam svojih primanja. Razlog zbog kojeg nisam isao na zebru je zurba na ispit tj. na autobus. Samnom je jos bila i cura koja je isto dobila kaznu, a ista situacija je i kod nje, nije kaznjavana dosad i studentica je nema svoja primanja.

Unaprijed Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

sansa uvjek postoji, ulozit će te prigovor u roku od 8 dana

kojim se otvara prekrsajni postupak, pozvat ce vas sudac prekrsajnog suda da date iskaz u kojem cete potvrditi gore vaše navedene razloge ( žurba, student, bez primanja, niste kaznjavani), u 99 % slucajeva primjenit ce vam mjeru opomene , mozda cete platiti troskove prekrsanog postupaka (110,00 kn), a mogli ste trazit i od PS da vam primjeni mjeru pisanog ili usmenog upozorenja na samom mjestu događaja jer je prekrsaj koji ste pocinili osobito lake naravi. Takoder istu mjeru zatrazite i od sudca prekrsajnog suda kada podnesete prigovor.

 

pozdrav i sretno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija