Jump to content

Dali se rad preko webkamere smatra prostitucijom?


kud_bas_mene

Preporučene objave

Bok,

 

zanima me sljedeca situacija. Djevojka zeli raditi preko webkamere. Dakle servis je potpuno legalan, javan i ugovor se ispunjeva klikom na "I agree" preko online forme. Recimo da se radi o servisu na http://www.webcams.com/ . Dali se takav tip posla u kojem klijenti koji plate mjesecnu clanarinu za username i password, te onda putem racunala gledaju djevojku koja se snima webkamerom smatra prostitucijom? Dakle fizickog kontakta nema. Klijent placa cijenu po minuti gledanja, te u pravilu govori djevojci sto zeli da ona radi. Slika se putem webkamere uzivo prenosi na zaslon klijenta. Novac djevojka dobiva uplatom na bankovni racun, putem čeka ili uplatom na servis internet bankarstva. Dali se ovo moze okarakterizirati kao prostitucija?

 

Dali osoba koja u svoj stan dovede djevojku koja bi radila gore opisan posao moze biti optuzena radi organiziranja prostitucije, svodnistva itd.?

 

Dakle jos jednom ponavljam: fizickog kontakta nema, novca u kešu na ruke nema. Sve transakcije vrse se preko legalnog i registriranog posrednika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 6 godina kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija