Jump to content

Prijenos vlasnistva auta sa jednog clana obitelji na drugog,HELP!!


svaboxxl

Preporučene objave

Pozdrav svima.

Molim vas za pomoc, dakle imam situaciju da bi moj otac poklonio svoj auto mojoj mami,koja mu je bivsa zena. E sad zanima me kakav je to postupak i dali se to obavlja preko kupoprodajnog ugovora ili darovnog ugovora ili neceg treceg? I kakva je stvar sa porezom u tom slucaju? I dali mozda postoji nekakva olaksica ako ga prebaci na mene,svog sina?

Svaka pomoc i objasnjenje je cijenjena!

Hvala unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bonus njegov nece se ni prenositi jer on ima drugi auto koji ce koristiti taj bonus tako da to nije ni bilo upitno. Samo neznam jel moguce kod AO prenesti bonus od mog djeda na mene,njegovog unuka. Znam da moze prenesti deda na moju mamu (njegovu kcer) preko darovnog ugovora bonus,ali neznam jel moguce da ga prenese na mene,(unuka)?

 

Ps. sad sam tek vidio ani2 sta ste napisali i znam da bi ga mogao moj otac (bonus svoj) prenesti na mene i to preko darovnog ugovora,barem kod allianz osiguranja. Ali to nece biti slucaj kod nas jer tati treba njegov bonus za novi auto :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija